ONS VERHAAL

Het begint allemaal op een zomerdag, bij 29° in de schaduw. Zo warm dat de mussen vallen van het dak. Het ideale moment om naar de supermarkt te gaan voor een ijsje. Nou, ja. Maar nee. Want als je moet kiezen tussen het fuchsiarood en het fluorescerende groen, een ijslollie vol suiker en vol water met smaakextracten die vaag naar sinaasappel of grenadine smaken, weet je eigenlijk niet meer of het een goed idee was.

En dan weet je als ouder meteen dat je iets anders moet zoeken.

Zouden we terugkeren naar meer natuur? Ijslollies met volle vruchten? Mooie fruiten dat niet vals speelt, dat hier gerijpt is in plaats van in het ruim van een vrachtschip, van de kortst mogelijke afkomst, waarvan we het sap of het vruchtvlees gebruiken? En wat als we onszelf zelfs wat leuke fruitspelletjes gunnen? Appels, peren, aardbeien, frambozen, citroenen, laten we ermee spelen!

En waarom niet een paar knipogen naar de kindertijd, met speculaas, cuberdon en viooltjes? Non, peut-être?

Het idee is gegroeid, het idee is gerijpt en hier komt Saperlipop, met een assortiment dat trots zijn smaken, zijn kleuren, zijn belgischheid en zijn typisch humor toont. En amaï, da's lekker!

Onze Waarden

Animation gif local

Lokaal

Wij maken onze icepops in België met fruiten van de Belgische landbouw en ook andere lokale ingrediënten. In die zin, moedigen wij ook rechtstreeks contact met de producenten aan.

Natuurlijke ingrediënten

Zo dicht mogelijk bij de natuur. Geen onnodige toevoegingen, geen lange lijst met ingrediënten. Hierdoor bevat het assortiment ook weinig calorieën en suiker.

een flinke snuif belgitude

Dat noemen wij de Saperlitouch! U vindt het in veel van onze producten en publicaties.

Schrijf je nu in !

Ons Assortiment

Amaï zeg, da's lekker !

Appel-Citroen

Appel-Viooltje

appel-cuberdon

POIRE BELLE-HELENE

Peer-Speculoos

Peer-Framboos

Aardbei

waar vind je ons?

NOS FOURNISSEURS...plus local que ça tu meurs !

testimonials

Vorige slide
Volgende slide